De valleien en kusten van Antrim - wandelvakantie in het mooie noorden van Ierland

Antrim heeft allerlei charmante mensen voor u te ontmoeten en plekken voor u om te ontdekken. Het zou zonde zijn om hier niet even voor een tijdje te blijven!

Portballintrae: Bezoek de Giant's Causeway, de grootste toeristische attractie van Noord-Ierland, of ontdek de 400 – jaar oude geheimen van de beste whisky van Ierland in de Bushmills stokerij.

Portstewart: De noordkust van Antrim heeft enkele van de mooiste golfbanen van de wereld. Test uw spel bij Royal Portrush, thuisbasis van de 2010 US Open Kampioen Graeme McDowell.

Belfast*: Er is altijd veel te doen in de Noord-Ierse hoofdstad. We bevelen zeker aan de Titanic Walking Tour te doen (de Titanic was gemaakt in Belfast) en het stadhuis en het Ulster museum te bezoeken.

Boek extra dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul 'Additional Nights Required’ sectie in

De kosten voor een extra nacht op al onze Antrim Way wandelreizen is 60 per persoon per nacht of 72 voor individuele wandelaars met eigen privékamer.

* Accommodatie in Belfast is € 60 per persoon per nacht of 108 voor 1 persoon.

* Accommodatie in Dublin vanaf 80 per persoon per nacht of vanaf 130 voor 1 persoon.

1 Let op: als u een extra nacht boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw bagage zelf meenemen naar deze locatie.

dingle_hiking_trip_foleys.jpg